Overnachten

Overnachten op de bushcamps is bijzonder. Je waant je ver van de bewoonde wereld. Lekker basic kamperen, terug naar de natuur en de stilte. Vuurtje erbij helemaal goed!

Hoe werkt het reserveren.

De bushcamps zijn opgedeeld in een A en een B deel. Als je de eerste bent die reserveert krijg je automatisch het A deel. Als iemand je vóór is geweest, dan krijg je het B deel. Het is dan niet meer mogelijk om de hele bushmap te huren.

Je weet dan dat er ook andere mensen op de bushcamp kamperen op de door jouw gewenste datum. Als je de halve bushcamp huurt mag je natuurlijk ook maar de halve oppervlakte in beslag nemen, da’s logisch.
Overigens kan het zijn dat je er alleen staat als je de eerste bent maar garanderen doen we het niet.

Gegarandeerd privé

Mocht je de bushcamp gegarandeerd voor jezelf willen, dan kan dat. Er geldt een minimum prijs per nacht als je er zeker van wilt zijn de bushcamp volledig voor jezelf te hebben.

Voor de Braamsluiper is dat 30 euro
Voor de IJsvogel is dat 60 euro
Voor de Wielewaal is dat 90 euro

Kosten voor overnachten

Overnachten op de bushcamps kost 6 euro per persoon per nacht.
Wil men de middag aansluitend op de overnachting erbij huren, dan kost dat voor de Wielewaal 20 euro, voor de IJsvogel 10 euro en voor de Braamsluiper 5 euro. Extra bezoekers op de bushcamps betalen € 2,50 per persoon.

Tijdstip van aankomst en vertrek

Kampeerders zijn welkom vanaf 10.30 uur en dienen op de dag van vertrek om 10:00 uur het veldje schoon te hebben achtergelaten.

Eerder komen en later weggaan

Wil je eerder komen? Dan boek je de ochtend van je aankomst erbij. Wil je de dag na de overnachting langer blijven? Dat kan ook. Door de aansluitende middag erbij te huren, kunnen kampeerders blijven tot 23.00 uur.
Ontvang je overdag (extra) gasten? Doe dan even € 2,50 per persoon in de donatiepot bij het informatiepunt, aan het begin van Het belevenissenbos.